Kameravalvontajärjestelmät


Tilaa kameravalvonta valmiiksi asennettuna Rauman Lukitustekniikalta. Tarjoamme alan parhaat järjestelmät yrityksille, taloyhtiöille, teollisuuteen ja yksityishenkilöille.

Ota yhteyttä!

Kameravalvontajärjestelmän mitoitus ja asennus

Kameravalvonta suunnitellaan ja asennetaan asiakkaan tarpeiden ja budjetin sekä kohteen vaatimusten mukaan. Asiantuntijamme tulevat paikan päälle ja käyvät kiinteistön alueen läpi, jotta kameravalvonta pystytään mitoittamaan mahdollisimman kannattavasti.

Kameravalvonnan avulla voidaan seurata kiinteistön sisä- ja ulkotiloja. Laadukkaan valvontakuvan avulla voidaan selvittää, mitä kiinteistön alueella on tapahtunut, sillä kuva on laadukasta jopa pilkkopimeässä. Etäyhteyden avulla voit ottaa yhteyden kameroihin heti hälytyksen tultua. Suojaa kiinteistösi ja tilaa kameravalvonta asennettuna Rauman Lukitustekniikalta.

Kameratekniikka

IP-kamerat kuvaavat livekuvaa ja lähettävät sitä reaaliaikaisesti näytölle. Kamerat voidaan myös liittää tallentimeen. Kuvan tallennus tapahtuu etukäteen määriteltyjen asetusten mukaan. Esimerkiksi liikeasetuksella kamera kuvaa ja tallentaa vain, jos valvonta-alueella esiintyy liikettä. Puskurimuistin ansiosta kuvaaminen alkaa jo muutamaa sekuntia ennen liikkeen alkamista ja jatkuu hetken liikkeen päättymisen jälkeen. Videomateriaalin läpikäynti on tämän ansiosta helpompaa ja nopeampaa.

Laadukkaat kamerat kuvaavat myös täysin pimeässä, sillä IR LED -tekniikka mahdollistaa sen, että kuva on selkeästi tunnistettavaa. Etähallintaohjelmalla voit ottaa yhteyden kohteeseen ja katsoa kameroita missä vain. Sen avulla tunnistat esimerkiksi väärät murtohälytykset ja vähennät tarpeettomia käyntejä kohteessa. Kameravalvonta asennettuna takaa, että kiinteistösi pysyy turvassa ja mahdolliset häiriötilanteet saadaan talteen.

Näin tilaat kameravalvonnan:

  1. Yhteydenotto sähköpostitse, verkkosivujen kautta tai puhelimitse
  2. Kartoituskäynti paikan päällä
  3. Keskuslaitteiden ja kameroiden mitoitus ja sijoittelu
  4. Kaapeloinnit (yrityksille ja teollisuuteen)
  5. Langattomien laitteiden asennus (yksityisille)
  6. Järjestelmien yhdistäminen, käyttöönotto ja testaus
  7. Käyttöopastus

Kameravalvonta asennettuna Rauman Lukitustekniikalta

Jos yrityksesi on ilman kameravalvontaa tai käytössänne on vanhat järjestelmät, jotka tuottavat huonolaatuista kuvaa, tilanteeseen kannattaa reagoida ajoissa. On myös hyvin yleistä, että kameroiden määrä on alunperin alimitoitettu eikä niiden peittoalue ole riittävä. Näin ongelmatilanteissa saatavilla on vain epäselvää yleiskuvaa.

Hanki kameravalvonta asennettuna meiltä, hälytysjärjestelmiin ja turvallisuuteen erikoistuneelta asiantuntijalta. Etsimme aina asiakasta parhaiten hyödyttävän ratkaisun, joka sopii budjettiin ja palvelee tarvetta. Me myös tunnemme kuvaamiseen liittyvät säädökset ja asetukset, jotka otamme huomioon järjestelmiä suunnitellessa.

Ota yhteyttä!